perjantai 13. kesäkuuta 2014

Hapannaama

Minä siis. Eijeijei, en luonteeltani... Otetaanpas muutama päivä takapakkia, malttakaa hetki niin selitän.

Taustaksi näin alkuun: toisen kerran kuukauden sisään inhaakin inhottavampi flunssa.

Maanantaina alkoi kurkkua aristaa eli taisi pihasiili eksyä reitiltään ja käydä tekemässä pesän kitusiin. Tiistaina iski kaamean nuhan, keskiviikkona yskän. Helvetin helvetti.

Eeeeei kuulkaa nyt tämä peli vetele. Missä mättää?

Vilustunut? Njoo, mahdollista kyllä, ensin oltiin lauantaina lasten kanssa Robinin keikalla kuumassa teltassa, törkkäsin muksut sen jälkeen siskon mukaan mummille yökylään ja kurvasin suoraan Annin luo juhlakampausta ja pikapesua varten. Sieltä suoraan nopean vaatteidenvaihdon jälkeen ystävien häihin. Siellä minulla olikin sitten moooonta kaveria:


Siis ihan oikeiden kavereiden lisäksi, toki. Seuraavana aamuna kutitti ja syyhytti ihan joka puolelta, plus että olo oli aika vetämätön (mitään en siis ottanut, pois se minusta!!). Maanantaiaamukin valkeni vielä ihan kohtuuhyvissä fiiliksissä, mitä nyt vähän väsytti, mutta siili tai kaktus tai mikä nyt sitten mahtoikaan olla, löysi tiensä napakymppiin iltapäiväneljään mennessä. Fiddu. Taas mennään.

Eli. Nyt podettu kolmisen päivää ja olo ei juurikaan ole parantunut, vaikka on sarvikuono kaivettu esiin (siis nenäkannu), nenäliinoja kulutettu paketti poikineen ja kuumelääkettäkin vedetty ihan kiitettäviä määriä. Jotain pitää keksiä ja ÄKKIÄ!! 

Niin... Tosiaan... Mitäs mä olen tässä viime aikoina syönyt...? Öö en ainakaan mitenkään terveellisesti. Herkkuja, no pikkusen. Kasviksia? Joojoo, liian vähän, tiedetään. Mutta hei, nyt nyt nyt harmaat aivosolut alkaa ottaa jotain kontaktia kaiken rään keskellä. 


Niinpä tietysti. Silloin vuosi sitten kun aloiteltiin Terhin kanssa niin taisipa kuulua useampaan otteeseen muistutus syödä tarpeeksi vihreää, että kehon pH -tasapaino pysyy kurissa. Google, missä google?! Hakusanaksi kehon pH -tasapaino ja johan alkaa valjeta. Olen virallisesti hapannaama.


Hieman lisää googlausta ja ensiapuna päivällislautasella "shitloadofveggies" sekä ruokasoodaa veden sekaan. Sitruunamehukin olisi kuulemma käynyt mutta sitä ei nyt tähän hätään löytynyt kaapista. Sooda saa luvan kelvata vaikka paskalta maistuukin. 

Jaa auttoiko? 

No ainakin päänsärky katosi puolen tunnin päästä soodaveden nauttimisesta ja nenäonteloiden paine tuntuu helpottavan. Jos tämä menee tällä ohi niin IKINÄ en enää jätä kasviksia pois lautaselta, vaikka ne ei nyt juuri tällä kerralla mieleisiä sattuisi olemaan!! Pistäkää rasti seinään, tämä lupaus pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti