tiistai 10. syyskuuta 2013

Operaatio Ryhtiliike paketissa - ja pidot paranee!

Virallisesti kai huomenna on Operaatio Ryhtiliikkeen 4 kk täynnä, eli tarkistellaan alkuun kesän saldoa:


Samoissa lukemissa kilojen puolesta kuin viime viikolla, eikä ehkä välttämättä näytä paljolta raa'aksi kiloluvuksi kirjoitettuna. Mutta onpahan tuo kuitenkin noin 10 % alkupainosta - senttejä on meinaan näiden viikkojen aikana kadonnut vyötäröltä uskomattomat 11!! Eikä itse asiassa paljoa häviä lukemat muuallakaan - hanurista on jäänyt matkalle 9 cm, rinnanympäryksestä 5 cm ja reisistäkin 4 cm. Mieletöntä!!


Isoisoiso kiitos Terhille, ilman häntä tämä olisi jumahtanut siihen ensimmäiseen stoppiin kesäkuun puolessavälissä. Ja tietty Annille <3 siitä armottomasta piiskauksesta salilla!!

Jotain muutakin hienoa koko hommasta on seurannut - paitsi että kilot on karisseet ja läski liuennut autuaammille metsästysmaille, niin (liian) kauan kadoksissa olleet patit kuoriutuneet esiin ja myös joogassa on avautunut uusia lukkoja. Edellisen kerran postausta edelleen mukaillen - I think I like who I'm becoming. Ruoan suhteen on tainnut tapahtua suurin muutos, kun pullat ja piparit ei kuulu enää jokapäiväiseen - tai edes -viikkoiseen - ruokavalioon. Ei vaan tee mieli.


Ja kyse oli siis vaan siitä, etten muka voi jättää niitä pois. No helvetin perkele... Miksen muka voi?!

Lisäksi olen hurahtanut kasviksiin ihan satasella. Uskomatonta, millaisia makuja voi löytää, kun uskaltaa heittää pannulle sitä mitä kaapista sattuu löytymään. Eksoottisin yhdistelmä on tähän asti ollut kurpitsa, punasipuli ja paprika yhdistettynä kookosöljyyn ja maustettuna mustapippurilla, suolalla ja seesamiöljyllä. Wau.

Viimeisin hankinta liittyykin juuri kasviksiin. Nimittäin olen jo pitkään himoinnut kunnollista hyötykasvikuivuria, jolla voisi kuivata "melkein mitä vaan" eli kaikkea soseista kasviksiin. Panostin sitten kerralla kunnolla, ja Evermatin sijaan kaapista löytyy nyt tämä:


Ja lisänä tietty ne teflonalustat nestemäisten aineiden kuivaamiseen. Ainakin ensimmäisen kokeilun perusteella (omenaa, kesäkurpitsaa ja suppilovahveroita) tuo tulee olemaan jatkossa aika ahkerassa käytössä!! Jatkossakin siis kyllä kasviksille ja etenkin hortalle, ensi kevääksi pitää perehtyä vielä vähän lisää tuohon villivihannespuoleen... 

Ja hei, jos olet näinkin pitkälle jaksanut lukea, niin voin kai jo paljastaa, että vaikka virallinen Ryhtiliike taitaa olla maaliviivoilla, niin treenaaminen ja hyvän olon tekeminen jatkuu edelleen. Terhin kanssa ollaan jatkosuunnitelmia jo hahmoteltu, eli niistä lisää sitten vähän myöhemmin!

4 kommenttia:

  1. Sä olit kyllä menestystarina ja mallikas kroppa on susta kuoriutunut. Tästä on hyvä jatkaa, tämähän on vasta tarinan osa 1 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri :) . Ja mikäs tässä on ollut tehdessä kun on paras mahdollinen taustatuki!!

      Poista
  2. Tuo menestyssyherö on kyllä mainio! Ilo on ollu kimpassa treenata. Moni treeni ois jääny tekemättä. Ja treenitehoista ois jääny viimonen rutistus pois. Eli sangen onnistunutta yhteistyötä, kiitos itsellesi! t. Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kuvaava, etenkin tässä tapauksessa! Ja samahan jatkuu, ei me tätä nyt tähän jätetä ;) ...

      Poista