lauantai 11. toukokuuta 2013

Paikoillanne... Valmiit.... HEP!

Huomentapäivää vaan!

Operaatio Ryhtiliikkeen virallinen 1. päivä valkenee, siitähän tämä koko höpötys on hyvä aloittaa. Todellakin kaksi lasta ja kotiäitinä oleminen on jättäneet aiemmin niin urheilullisen rouvan ulkomuotoon omat merkkinsä, ja nyt - viimeinkin - otin itseäni niskasta kiinni ja päätin karistaa nuo loputkin (ne sitkeimmät) läskit tästä tomumajasta. Lisäpökköä pesään tuli ystävältäni P:ltä, joka on jo jonkun aikaa treenannut personal trainerin kanssa - ja sen on kyllä huomannut! Yllätys ei siis liene se, että päätin itsekin ottaa olkapäälleni pienen takapirun eli PT:n, vanhan tuttuni Terhin.

Tavoite on simppeli - 10 kg pois seuraavien 4 kuukauden aikana. No problem, realistinen tavoite ja uskon tuohon pystyväni, vaikkakin omat haasteensa soppaan heittää työ/opiskelu naapurikaupungissa 100 km päässä, muksuista ja omasta pikkufirmasta puhumattakaan...

Ruokakuvia ja ehkä vähän treenaamistakin postailen tänne, eli jos ei kiinnosta niin ei ole pakko lukea, maailma on blogeja pullollaan eli mars matkaan vaan sopivampaa etsimään! Jos kiinnostaa niin vertaistukea saa antaa/ottaa vastaan, kommenttikentät odottelee tsemppausviestejä.

Tästä se alkaa!



2 kommenttia:

  1. Onnea matkaan! Älä kuihdu pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuihdu, lupaan sen! Kyllä tästä kropasta tuon kympin saa pois, vaatii vähän mielenlujuutta mutta eiköhän sitä tällä kertaa löydy. Pari vuotta sitten sain itse pikkujutuilla sen 7 kg pois, mutta nämä on vähän tiukemmassa eli nyt tsemppi päälle ja toimintaa!

      Poista