perjantai 31. toukokuuta 2013

Vuosi paketissa

Nimittäin työvuosi. Tänään sain sidottua nättiin pakettiin viimeisen vuoden työt, eli loppuraportti on viimeistä hyväksyntää vaille valmis. Phuuh. Nyt onkin sitten hieman orpo olo, kun tietää vielä parin viikon ajan mitä työpäivä pitää käytännössä sisällään, mutta sen jälkeinen aika onkin vielä vähän hämärän peitossa. Uutta tutkimustahan se kai taas pukkaa, mutta eipä mitään, uskallan sanoa sen rehellisesti että tämä on sitä työtä, jota oikeasti rakastan ja haluan tehdä. Vaikka se välillä on puuduttavaa niin kyllä se myöskin antaa paljon!!

Tänään olikin sitten suunnitelmissa vetää se kunnon nollaustreeni, mutta koska hommat oli aika vaiheessa vielä puoliltapäivin, niin päädyin perumaan päivän salitreenit. Sen sijaan lähdin reippaana kävelemään kolmen kilometrin matkaa päiväkodille sen jälkeen, kun olin saanut kaiken tehtyä, ja päädyin saamaan ukkoskuuron ensipisarat niskaani... Tietysti. Sen kerran kun otan ja reippailen ulkona niin saan vettä niskaani. 


Jotta päivä olisi täydellinen, niin onnistuin jättämään huomiotta pakastimesta kaikuneen Ben & Jerry's jätskipaketin huutelut, vaikka kovasti tekikin mieleni palkita itseni hyvästä työstä ja reippailusta herkkupläjäyksellä. Peanut Buttercup vaihtui siis tähän, päälle ripottelin muutaman kaakaonibsin ja ropsauksen steviaa tyydyttämään makeanhimoani:


Ja ettei tuo kaakao pääsisi yöllä kummittelemaan, niin isäntä yllätti ja vei koko perheen vielä paikallisen urheiluseuran salille - ehdottipa jopa, että voitaisiin kesälläkin koittaa käydä siellä kerran viikossa yhdessä koko porukka touhuamassa ja treenaamassa. Ohoh... Sopii minulle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti