lauantai 18. toukokuuta 2013

Kiire viikko

Vihdoinkin lauantai eli hetken hengähdystauko. Töissä on pitänyt sen verran kiirettä, ettei ole ehtinyt edes miettimään blogia, eilenkin tein vaatimattomat 12h perjantai-illan kunniaksi. Toisaalta oli ihan hauska rupeama, syistä että alkuviikosta helpottaa kummasti ja toisaalta siksi, että jutustelin välillä samassa labrassa yhtä pitkään töitä tehneen pakistanilaisopiskelijan kanssa niitä näitä mukavia.

Lupasin salitreenistä kertoilla aiemmassa postauksessa, siitäpä liikkeelle. Hyvin meni, tosin samana päivänä aloitettu Terhin ruokavalio sai mahan pullistelemaan siihen malliin, että alkuun mietitytti että mitäköhän tästä tulee. Hyvä tuli, selkätreenit vedettiin ja tekniikat kerrattiin. Paikat tuntui parina seuraavana päivänä himppasen "saaneilta", mutta sehän se tarkoitus olikin... Tästä on siis hyvä jatkaa!

Ruokavaliosta jo mainitsinkin, ja todettava on, että enpä ole aikoihin syönyt yhtä paljon!! Toisaalta, nyt on jaksanut painaa töissäkin pitkää päivää, kun on syönyt tasaiseen (ja paljon) eli kulutettavaakin on ollut. Aineenvaihdunta toimii, koska pienikin raskaampi homma saa hien pintaan. Ja se vesi, sitä menee nyt jo ihan helposti vaaditut 4 litraa, huh heijaa. Pikemminkin nyt on jano jos ei juo tarpeeksi, niinhän sen kai pitääkin olla! Ainoa mikä vaatii vielä opettelua on ruokien valmistaminen mukaan matkaan jo edellisenä iltana, parina päivänä olen kokkaillut illalla 10 aikaan...


Silti - kellonajasta huolimatta voin kyllä hyvillä mielin kyseenalaistaa sen, että laihduttaminen olisi yhtä kuin jatkuvassa nälässä elämistä. Vai mitä tästä herkkuannoksesta sanotte?!


Tämän aamun aamiaisherkusta vielä loppukaneetiksi yksi kuva, sitten lasten joogaa ohjaamaan! Iloista viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti