sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Simple things - big difference

Eipä ole paljon treenaamista ehtinyt ajatella, kun työkiireet painaa päälle, mutta tämän viikonlopun työrupeaman lopputulema oli sen verran hyvä, että ensi viikolla pääsee kunnolla kuntoilemaan. Hyppyläpsyhymiöt sille!!

Ensimmäinen viikko siis takana, ja muutosta on saatu jo aikaan - ruokavalio uusittu ja kirjevaaka adoptoitu uuteen käyttöön. Isäntäkin alkaa ilmeisesti tottumaan tähän, kun kyseli jo huolissaan että mitä hänen pitää nyt osata kaupasta tuoda. No, helpompi oli listata ne mitä jättää sinne, ja antaa pari ainesta tilalle! Ja vaikka treenaamispuoli on jäänyt enemmänkin hyötyliikuntaan (ellei sitten pidä 30 kilon kanistereiden ja 10 kilon ämpäreiden raijaamista jo jonain muuna...) niin tulosta on tullut:


BILEET!!!

Ei vaan. Hyvä alku, katsotaan minne asti tuo kantaa. Ehkä on hyvä tiedostaa jo nyt se tosiasia, että takapakkiakin tulee ennenpitkää... Mutta enpä ole siitä muuta väittänytkään!

Ja mitä muuten tämän postauksen otsikkoon tulee, niin vielä pikainen vilkaisu tämänaamuiseen ahaa-elämykseeni. Jokainen kookosöljyä käyttävähän toki tietää, että tuo taivaallinen herkku on huoneenlämmössä kiinteää eli jos sitä vaikka sattuisi haluamaan aamupuuronsa sekaan, niin könttiä tarvitsee ensin lämmittää vesihauteessa, tai vaihtoehtoisesti kaivaa siitä palasia lusikalla tai veitsellä. Minullapa ei kuitenkaan aamuisin ole sellaiseen taiteiluun aikaa (taidan rakastaa unta liikaa...), niin keksin kokeilla tehdä tuosta valmiita annospaloja. Eli eipä muuta kuin jääpalamuotit esiin ja öljy sulamaan. Lopputulos: 


 Tämä on tietty eksperteille tuttua huttua, mutta jos joku tästä innostui niin saa apinoida ideaa vapaasti!

2 kommenttia:

  1. Miks puuroon kookosöljyä eikä rypsiöljyä? Maku on varmaan yks (en tiijä kun en oo kokeillu), mutta onko joku selkeä ravitsemusarvollinen ero? Anni :)

    VastaaPoista
  2. Kylmäpuristettua oli käsky korkeammalta taholta, muusta en tiedä. Maku on kyllä miljoona kertaa parempi (kokeiltu sekä rypsiöljyä että avokadoöljyä...). Ja onhan kookosöljy kai se "paras" öljy rasva-aineenvaihdunnan kannalta, näin muistan jostain lukeneeni!

    VastaaPoista