perjantai 17. tammikuuta 2014

Happy to be me?

On se kumma miten suhtautuminen itseen muuttuu sen jälkeen, kun on saanut muutaman kilon karistettua ja tuntee olonsa hyväksi. Onko kukaan muu huomannut tätä? Sitä alkaa meinaan pitää muutenkin parempaa huolta itsestään, tekemään sellaisia asioita jotka oli aikaisemmin kyllä mielessä mutta sivuhuomautuksen "sitten jossain vaiheessa kun on aikaa" -kanssa.

Itselläni nämä asiat ovat olleet mm. hammaslääkärikäynti, jota on lykännyt jo pari vuotta syystä että sinne on muutenkin niin pitkä jono eikä nyt välttis yksityiselle jaksais mennä, sekä optikko - nooo, kyllähän nuo lasit alkaa olla jo aika naarmuiset ja sumeat, eikä niillä nyt kyllä oikein hyvin näekään... Niin ja piilarit, kai nekin (vuoden linssit siis minulla käytössä) tarviis uusia jossain vaiheessa, kai siitä on kohta pari vuotta kun nuo otti käyttöön.


Muutos siis tässäkin suhteessa. Uudet lasit Feenikslinnun henkeen - check. Piilaritkin sain eilen, nyt ihan kunnolliset eli hajataittokorjauksella. Josko vaikka niitä tulisi nyt sitten käytettyäkin ahkerammin, kun maailma ei enää näytä toisen silmän osalta sumealta. Ja yksityisellä hammaslääkärilläkin käyty rapsuttamassa vuosien hammaskivikertymät irti - rahaahan se vaan on. Sen verran tosin turhamainen olin tämän viimeisen suhteen, että valitsin sitten suoraan sellaisen aseman, jossa tehdään myös hampaiden valkaisua. Pitkäaikainen unelma tämäkin, mutta enköhän ole sen arvoinen!!


Muutenkin tuntuu, että olen pääsemässä (viimeinkin) kaikkien marras-joulukuun häslinkien jälkeen takaisin raiteille. Suurin muutos tapahtui Magnuksen joogakurssin jälkeen, kun tein itselleni järkevän suunnitelman joogaharjoitusten suhteen. Aiemmin salilla on ollut "pakko" painaa ihan koko sarja läpi, vaikka alkuosa on rajallisen ajan takia tullut "vähän sinnepäin", jotta ehtii tehdä loputkin. Nyt päätin palata siihen, että teen salilla vain ja ainoastaan tietyn pituisen sarjan, ja teen sitten niitä uusia kerran, pari viikossa kotosalla lyhennetyn sarjan jälkeen. Tähän päätin sitoutua nyt ainakin tämän kevään ajaksi, katsotaan sitten toukokuussa miten päätös on pitänyt ja onko mitään muuttunut!


Tänään onkin taas vuorossa salitreeniä, ja sunnuntaina jo vakiintuneeseen tapaan treenataan Terhin kanssa... Jalkoja. Näillä mennään!

2 kommenttia:

  1. Jes...Terhi, sunnuntai ja jalat olis täälläkin edessä! :P Ainoo vaan että taitaa flunssa ja sairasloma pilata senkin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa turhan monta viikkoa edellisestä jalkatreenistä Terhin kanssa, kauhulla odotan jo... Toivotaan Teija ettei pääse pöpöt siulla niskan päälle :-p , siinä menee aina turhan pitkään että toipuu taas kunnon treenikuntoon!!

      Poista