torstai 30. tammikuuta 2014

Tavan salikissa

Miau vaan teillekin taas!!

Nauroin kippurassa kun kuuntelin taas "saliaiheista" musaa - nimittäin Skandaalin Salikissa. Täältä löytyy tsibale jos ei vielä ole tuttu, kuunnelkaa ja naurakaa (tai itkekää, päättäkää itse). Pumppaa kunnes oksennat... Voi jeesus!!

Just eilen todettiin yhteistuumin Annin kanssa, että on ihanaa kun kaverit on yhtä "laiskoja" kuin itse eli että ei jaksa vääntää naamaan kilon pakkelikerrosta ihan joka päivä - siinä saa itsekin nauttia olostaan kun ei tarvitse tuntea oloaan ei-niin-kotoisaksi pakkelinaamojen seassa, vaan saa olla ihan vaan oma luonnonkaunis itsensä. Myös salilla.


Joo siis ei millään pahalla niitä kohtaan jotka tykkää meikata, mutta jotenkin se ei vaan itselle sovi. Luoja on suonut meikäläiselle tämännäköisen pärstän, ja kivahan sitä on juhliin laitella. Arkena kuitenkin haluan olla ihan minä vaan, muiden mielipiteet hittoon. Vaatemakuakaan ei minulle ole suotu, eli siis joku muotibloggari varmaan saisi sydänkohtauksen aina välillä jos näkisi millaisia vaate/väriyhdistelmiä käytän... Mutta hei, nou hätä, citymenninkäiset rocks!!

Mistäköhän tämäkin avautuminen taas tuli...? Väliäkö sillä, nyt on taas mukava jatkaa työntekoa, illalla taas vetämään kunnon hikitreenit salille. Ja myös ylpeänä näyttämään siltä että jotain muutakin on tehty kuin vaan peiliin tuijoteltu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti