sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Täsmätreenit sunnuntaille

Uusi vuosi, uudet kujeet...
Jo tästä aiheesta voisi kirjoitella pitkät pätkät ja tehdä jos jonkunlaisia uudenvuodenlupauksia. Aikaa myöten sitä on kuitenkin oppinut, että joitain lupauksia ei vaan kannata tehdä, koska niitä ei voi pitää. Ja toisaalta, miksi luvata, kun ainoa mitä tarvitsee tehdä on päättää? Miksei sitä päätöstä voi tehdä ihan minä päivänä tahansa, kuten työpaikan kahvipöydässä joku mainitsi? Hyvä pointti!


I've made my choice, sitä kohti lähdetään jatkamaan. Harha-askeleitakin varmasti luvassa (stay tuned...), mutta helkkari sentään, niiden ei anneta lannistaa. Tähän asti ollaan tultu, miksei siis jatkettaisi, kun koko nainen - pääkoppaa myöten - on onnellinen?! 

Huh. Jokohan nyt olisi tuo uudenvuodenlupausten kyselijöiden aikaansaama ahdistus helpottanut...? Voidaankohan tämä lukea täsmätreeniksi omille ajatuksille?

Niin juu. Täsmätreenit, siinä uusi kirosana tälle vuodelle. Itsepä tosin juuri tänään sanoin Terhille, että tykkään tehdä niitä juurikin hänen kanssaan, koska "yleistreenit" saan kyllä tehtyä tehokkaasti ihan itseksenikin (tai yhdessä arvon treenirouvien) kanssa. Tarkoitus oli vetää tänään jalka/äässitreenit, mutta suunnitelma muuttui, kun vedin ne itsekseni eilen - ihan kevyesti vaan. Niin luulin ainakin, koska kun varmistajaa ei ollut niin tein suosiolla kevyemmillä painoilla. Tämänaamuisen perstuntuman perusteella tosin paljastui, että olin varmaan tehnyt sarjat kuitenkin mahdollisimman puhtaasti eli aina siihen tiettyyn lihakseen keskittyen, ja sepä se taas on saanut kontin takalukkoon. No, tehdään sitten jotain muuta - takaolkapäät. Vain ja ainoastaan. Lopputulos: au au AU... 


Siitä taitaa kyllä olla seksikkyys kaukana, kun vaapun huomenna kuin ankka ja käsilläkään en pysty mitään tekemään kun niitä ei saa nostettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti