sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tiimitreeniä takana 2 viikkoa

Ensi alkuun olin kyllä hiukka skeptinen tuon tiimihomman kanssa, että onko se nyt sitten kuitenkaan se oikea paikka minulle. Nyt kun toinen viikko on takana, ja asiaa kuultu paitsi ravinnosta myös saatu vinkkejä/kertausta tekniikoista niin tunnustan - tämä on minulle se ihan oikea paikka. Onhan noita jo nosteltu ja pääasiassa tekee liikkeet oikein, mutta tiimivetäjiltä saadut hienosäätövinkit on osuneet ja uponneet ihan täysillä. Tänäänkin sain kullanarvoisia vinkkejä sekä Sampolta että Johannalta operaatiota Päin persettä ajatellen!! Kyllä tämä kontti tästä kuntoon saadaan kesään mennessä!


Ruokapuoleltakin luulin, että tiedän kaiken tarpeellisen, mutta tsadaa - niin taas sieltäkin tuli uutta varsin arvokasta tietoa, jota on kivä päästä kokeilemaan käytännössä. Ja saa taas jotain uutta lautaselle laitettavaksi, välttämättä ei enää tässä vaiheessa jaksa nuo pelkät parsakaalit ja porkkanat innostaa, mitä kasvispuoleen tulee. Kaupan kautta siis kotiin huomenissa. Tässä onkin nyt tavoitteena löytää ja hioa kuntoon ne jutut, joilla saan ruokaa rakastavan minäni pysymään oikeilla raitella, niin voisin uskoa että muutos entiseen alkaa olla pysyvä. Jostain kun on kuullut, että vuosikaan ei vielä riitä pysyvään elämäntapamuutokseen, vaan sitä pitää jaksaa kaksi vuotta ennenkuin voi sanoa muutoksen olevan pysyvä. Kohta ollaan siis puolessavälissä, ja kyllähän tässä tiettyä rutiinia alkaa jo onneksi hahmottua.


Tämän päivän salitreenit piti sisällään jalkarääkin, ja kyllähän nuo koivet sai taas prässissä kunnolla haltuun. Sampon avustuksella taas vedettiin 150 kg lisäpainoilla (eli kelkka vielä tuohon päälle, olisiko se sen 40 kg), ja toistomäärätkin kasvoi edellisestä - feeling like a winner!! On tämä itsensä ylittäminen kuulkaa aika hienoa...


Iltapäivällä sitten vielä luistelemaan lasten kanssa, huomenna taas vuorossa joogaa. Siis jos sitä vaan pystyy. Siitäpä muuten tulikin mieleeni taas yksi note to self: muista venytellä illalla!!

Ps. Muistakaapa tuo tammikuun haaste edellisestä postauksesta / Facebookista, toistaiseksi Maria on ainoa joka on haastanut itsensä kokeilemaan jotain uutta... Rohkeasti mukaan, tuon uuden kun ei tarvitse olla mitään urheiluun liittyvää, vaan voi olla vaikkapa pulkan kyytiin hyppäämistä vuosikymmenten tauon jälkeen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti