lauantai 1. helmikuuta 2014

InBody päivitetty, hyvältä näyttää!

Kävin taas vaihteen vuoksi pistämässä kehonkoostumusmittauksella tämän hetken statistiikat ajan tasalle, ja olin varsin tyytyväinen tuloksiin. Huolimatta siitä, että edellisellä kerralla oltiin treenattu Terhin kanssa se neljä kuukautta täysillä, ruokavalio oli ollut suht tiukalla ja ylimääräiset työkiireet ei painaneet päälle, niin lukemat oli tällä kertaa aika samansuuntaiset. Toki normaaliin ruokavalioon paluu sekä tauot treenaamisessa oli tuoneet sekä pari kiloa painoa lisää (toki tällä kertaa ei tehty sitä vaatekorjausta, jolla kuulemma saa lukemia kaunisteltua, ja sitähän me ei haluta vaan karuja faktoja...), että rasvaprosentti oli hivenen noussut, mutta muutoin varsin kelpoa luettavaa!


Toukokuussa sitten taas uudelleen, siihen olisi nyt se kolmisen kuukautta aikaa. Tavoitteet paperille ja niitä (sekä kesää) kohti!

Niin ja koska kalenteri on pyörähtänyt helmikuulle, niin vihelletään haastepeli poikki. En sitten saanut kuin kaksi vastausta (voi nyyh teidän kanssa...), eli taidanpa muistaa molempia itsensä haastajia sopivassa välissä jollain pienellä mukavalla. Pitää vaan sopia sopiva ajankohta, joka käy molemmille, niin avot! Eli Maria ja Terhi, ottakaas kalenterit mukaan tiimitreeneihin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti