lauantai 8. helmikuuta 2014

Uraäidin elämää?

Otsikko puhuukin puolestaan - on tämä hurjaa touhua välillä...

Ensinnäkin olen viettänyt suht kiireisen viikon töissä, kun on ollut rästiinjääneitä labrahommia, hyödyllisiä koulutuksia, artikkelin korjaamista jne jne. Kauhukseni joudun tunnustamaan, että nämä hommat pääsivät niin pahasti käymään hermoon, että näin jo parina yönä niistä jonkunsortin painajaisiakin. Ei hyvä.


Mutta. On tässä kiireessä nähtävä taas jotain hyvääkin. Huomasin taas kaiken kiireen keskellä, miten asiat saa järjestymään ja tulosta syntyy, kunhan vaan miettii ja suunnittelee asiat huolellisesti etukäteen. Toki on ollut pakko opetella myös siihen, että aina ei asiat suju just presiis niinkuin suunnittelee, vaan Plan B (tai C tai D tai K tai jotain) on pystyttävä ottamaan käyttöön nopeallakin aikataululla!!


Pienellä suunnittelulla onnistuin nimittäin mahduttamaan viikkooni yhden pikavisiitin työpaikan salille. Suht napakka olkapäätreeni tuli vedettyä, taisi siinä opiskelijapojat ihmetellä tätä täti-ihmistä joka tulee salille hippulat vinkuen, lämppää paidan läpimäräksi viidessä minuutissa Crosstrainerissa ja sitten vetää naama punaisena ja hikeä valuen olkatreenit suht napakoilla painoilla. Sitten pikasuihkun kautta työvaatteet taas päälle ja jatkamaan duunia. Works for me!


Ja siis eihän ne kiireet tosiaan sinne työpaikalle jääneet, vaan maanantaina vedettiin taas joogat käsilläseisontoineen ja taaksetaivutuksineen kaikkineen, tiistaina nappuloiden kanssa uimassa, keskiviikkona oma joogaohjaus, torstaina putkirullaus (TUSKAA tuutin täydeltä, siitä kohta lisää...), perjantaina salin (hauis/ojentajatreenin) kautta kansalaisopistolle helmikorukurssia pitämään ja sillä tiellä vielä nyt viikonloppuna. Ja sitten tietty heti maanantaista taas uusi työviikko käyntiin. Ai mikä vapaa-aika...? Näiden on nyt pakko olla ne ruuhkavuodet!

Tosiaan putkirullauksesta. Opittiin taas uusia tapoja kiduttaa itseään. Voi luoja. En tiennytkään miten kipeitä pisteitä noista koipeloista voikaan löytyä. Takareidet, sivureidet, etureidet, pakarat, you name it. Kaikki sattui. Jos ette usko niin rohkeasti mukaan kokeilemaan joogayhdistyksen salille taas torstaina 20. päivä klo 17 eteenpäin. Hyvää se kyllä teki, vaikka sitä ei ihan ensialkuun uskonutkaan!


Mitäköhän vielä... Pää tyhjeni jo. Mieli tekisi jättää huominen tiimitreeni aamusta väliin, mutta näinköhän maltan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti