lauantai 1. kesäkuuta 2013

Toukokuun saldoa

Toukokuuhan oli se aika, jonka ajan alkuun lupasin tsempata kesäkuntoon -haasteen myötä. Mittanauha siis käteen ja tarkistuksia tekemään... Lopputulos yllätti itsenikin:
- Vyötärönympärys -5cm (!!!)
- Lantionympärys -4cm
- Reiden ympärys -2cm
- Rinnanympärys -2cm

Huisia... Tuon vyötäröltä kadonneen viisisenttisen kyllä näkeekin jo, jenkkakahvat on sulaneet jonnekin ja vatsan kohdalla löllötellyt outokumpukin on hävinnyt kuin pieru Saharaan. Reidenympäryksen muuttumattomuutta viimeisen viikon, puolentoista aikana en ihmettele, onhan noita tässä tullut treenattuakin eli sen sulaneen rasvakerroksen tilalle on toivottavasti muodostunut ihan oikeaa lihasmassaa.

Painonpudotus näyttää tällä viikolla olleen plusmiinus nolla verrattuna edellisen viikon tulokseen, ellei nyt sitten huomisaamu tuo tullessaan jotain uutta. Mutta eipä hätää vaikkei toisikaan, yhtään en ole huolissani, koska lisääkään ei ole tullut! Uusi kymmenluku odottaa vielä itseään, mutta ehkä ensi viikolla...?


Tämän päivän treeni puolestaan muodostui muutaman tunnin metsäretkestä yhdessä lasten kanssa: ajelimme nimittäin Repovedelle kansallispuiston maisemiin, ja kävimme siellä tekemässä tuttavuutta Katajavuoren portaiden kanssa... 


Yksi kerta ylöspäin riitti kyllä tällä kertaa, ensi kerralla toinen kierros perään!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti