sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Vapaapäivän viettoa!

Niinhän se on, että yksi päivä ei tätä hommaa voi kaataa suuntaan eikä toiseen. Eilen oli nimittäin ohjelmassa pitkään ja hartaasti odotettu Linnanmäen visiitti koko perheen voimin, ja sinnehän ei tietty viitsinyt alkaa raahaamaan omia eväitä mukaan autoon pilaantumaan... Eipä taida muutoksesta tulla pysyvää, jos ei välillä pysty antamaan itselleen yhtään löysää? Itse ainakin ajattelisin asian niin päin, että kyse on enemmänkin siitä, että pystyy sujahtamaan sujuvasti tällaisten päivien jälkeen takaisin oikealle uralle, eikä jää junnaamaan herkkulinjastolle päiväkausiksi!

Eli - vaikka tulikin syötyä muutama ranskalainen, kanahamppari sekä vähän lakua ja jätskiä, niin tuli myös käveltyä reippaasti noidenkin edestä: kolme tuntia laitteissa, pari tuntia Sea Lifessa ja hännähuipuksi vielä parituntinen Ikeassa (siitä tosin tunti lihapullalautasen ääressä lapsia - ja itseä - ruokkimassa). Illalla kotona väsynyt mutta hyvinkin onnellinen perhe. Tämähän on se toinen puoli kolikosta, vai kuinka?


Mitäpäs muuta? No pari pikaista salitreeniä on käyty vetäisemässä, samoin vähän joogaa. Niistä nyt ei sen kummempaa mainittavaa, itsekseen kun treenaa niin paikkoja ei saa ihan niin tehokkaasti jumiin kuin Terhin sivaltaessa vieressä. Jotain kuitenkin tapahtuu, koska 


Missäköhän vaiheessa tämä eteenpäin meneminen loppuu ja päästään pakkivaihteeseen? Juhannuksena?

Ps. Joogasta muuten vielä puheen ollen, olen ollut tässä ihan täpinöissäni kun Lappeenrantaan aukesi viime viikolla uusi joogasali Padma Shala, jossa on tarjolla myös aamujoogaa joka arkipäivä alkaen klo 7. Ihan mahtavuutta, kiitos Maarit!! Tuonne kyllä on pakko surauttaa silloin käymään, kun ei töissä ole kiirettä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti