lauantai 29. kesäkuuta 2013

Hyvä treeni, parempi mieli

Tänään(kin) oli tarkoitus suunnata tankotanssitunnille, mutta aamulla nukkumatti teki tepposet - eli tuli nukuttua pommiin. Tai no, oikeammin sanottuna en viitsinyt lähteä heti aamupalan jälkeen tankoilemaan, olisin varmaan päätynyt harjoittelemaan laatoitusta samalla keikalla. Pikainen viesti Terhille ja siirrettiin sujuvasti salitreeni tälle päivälle!

Ja mitäpä sitä muutakaan ahkera treenari tekisikään kuin hyppäisi polkupyörän selkään, törkkäisi napit korviin ja lähtisi pyörällä salille!! Oli muuten ensimmäinen kerta pyörällä tänä kesänä, mutta ihmeen kevyeltä tuo tuntui, ja kun radio suolsi korviin hyvää musaa niin avot - mahtava pössis!! Tuli muuten samalla lisättyä vähän lisäprotskuakin ruokavalioon, kun onnistuin nielaisemaan matkalla jonkun pörriäisenkin...

Salilla tehtiin sitten tunnin olkapäätreeni (voi apua...) ja pelkäsin jo valmiiksi, miten kotimatkan jaksaisi. Ihan turhaan, eihän sitä pyörää onneksi käsillä poljeta!! Kotimatkaksi ajattelin laittaa Sports Trackerin päälle, kaivoinkin sen esille puhelimesta, törkkäsin radion päälle ja matkaan. Kotipihassa sitten fiksuna hoksasin, että en ollut klikannut Trackeria päälle, eli treenidata jäi saamatta... Onneksi Google Maps auttaa, pyörämatkan edestakaiseksi pituudeksi sain sieltä kautta 20,6 km eli ei paha. Tämä otetaan ehdottomasti uusiksi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti