sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannusjuhlat

Keskikesän juhlat vietetty, ja tunnustan - söin sitä mitä tarjottiin. Oltiin nimittäin koko perhe vanhempieni luona pari päivää, ja koska olen yhä edelleen sitä mieltä, että yksi päivä ei tätä hommaa saa kaataa suuntaan tai toiseen, niin söin varsin hyvällä omallatunnolla kaikenlaista: grillattua hirvenlihaa pekoniin käärittynä, grillikasviksia, salaattia, fetajuustoa, täytekakkua jne jne. Kukapa tällaista mansikkakakkua voisi vastustaa?


Liikuntaakin tuli harrastettua, hyötysellaista nimittäin, koska siivosimme autotallia hiki hatussa äitini kanssa lauantaina tunnin ajan. Ja hei, taisipa olla ensimmäinen juhannus kuuteen vuoteen kun ei tullut otettua yhden yhtä saunasiideriäkään... Kun ei tehnyt edes mieli niin mitäpä sitä sitten!! Kaikenkaikkiaan mukava juhannus siis - hyvin syöty, ei darraa, ja lapsetkin viihtyi!

 

Yllätys oli kyllä kieltämättä suuri, kun tänä aamuna pääsi taas kotivaa'alle ja katsomaan, mitä tuhoja tuo herkkuperseily oli mahtanut saada aikaan. Tsa-daa: ei_niin_mitään!! Paino on samoissa lukemissa kuin mitä jussireissuun lähtiessä, eli tilanne on tällä hetkellä tämä:


Hyvillä mielin uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti