maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kokeilevaa ruoanlaittoa, osa 38

Postailin jo aiemmin kuvan duunailemistani lipstikka/öljykuutioista, ja niitä kerran kokeiltuani innostuin tekemään vähän lisää... Tällä kertaa kasvimaalta löytyi sekaan jo muutakin, joten lipstikka sai seurakseen ruohosipulia, oreganoa, salviaa ja timjamia. Nips naps kaikki vaan silpuksi ja jääpalakuutioiksi, tällä kertaa ihan vaan veteen säilöttyinä. Onpahan ainakin vihreitä!Tänään pääsinkin jo kokeilemaan noita ihan käytännössä - paistoin vähän jauhelihaa ja tuuppasin kuution paistovaiheessa sekaan. Loppuvaiheessa kyytipojaksi ropsaus ruususuolaa ja rouhittua mustapippuria, ja täytyy todeta - ei pöllömpää!! Pistäkääs kokeillen jos ette usko, meidän pakastimeen näitä ainakin kotiutuu vielä lisää.

Ja ettei ihan vaan vihreydellä koristettaisi tätä postausta, niin tekaisin tuossa juhannuksen päättymisen kunniaksi myös raakasuklaanamusia, joista tuli niistäkin (vaniljan puuttumisesta huolimatta) aivan mahtavia! Pääsivätpä samalla Ikeasta joskus mukaan tarttuneet silikoniset jääpalamuotit käyttöön:  


Hivenen ehkä ensi kerralla lisää sitruunamehua, tai sitten karaisen mieleni (ja kieleni) ja törkkään mukaan pienen palasen chiliä... Ohje näihin löytyy muuten Terhin Tasapainossa -blogista eli täältä.

Ps. Jottei totuus unohtuisi, niin kyllä, olen myös treenannut, viimeksi tänään hellepäivän kunniaksi kävin rehkimässä joogasalilla. Ja as usual, hyvää teki, sekä fyysisesti että korvien välissä... Lisäponttakin harjoittelulle tuli taas tänään hommattua, kun käytiin Maaritin kanssa shoppaamassa, ja mukaan tarttui henkkamaukalta jopa koon 38 hameita - tuo koko on viimeksi mahtunut päälle bauttiarallaa kuusi vuotta sitten!!

Hmm... Missäs se mittanauha taas onkaan...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti