tiistai 24. syyskuuta 2013

InBodysta ja vähän muustakin

Toipilasaika jatkuu, eli sillä saralla ei paljon uutta kerrottavaa. Eilen uskaltauduin jo joogaamaankin kevyesti, viikonloppuna kun on tulossa Hannen astangakurssi niin oli päästävä vähän totuttamaan kroppaa taas työntekoon. Hyvältä tuntui yleisesti ottaen, tosin luulen että viikonlopuksi on pakko lisätä ruokavalioon vähän hiilareita että jaksaa vääntää kolme päivää peräjälkeen...


Taitaa sama päteä joogaan?

Kävin muuten myös mittauttamassa kehonkoostumusta InBody -analyysillä nyt kun siihen oli tilaisuus. Keväällä missasin mittauspäivän, mikä harmittaa nyt ihan vietävästi - ei ole vertailukohtaa ajalta ennen Ryhtiliikettä... Nyyh. On vaan mentävä tällä lapulla mikä nyt on käsissä, ja todettava että jotain muutahan nuo lukemat on toukokuussa olleet. Pika-analyysinä viimeisestä neljästä kuukaudesta on jäänyt jäljelle seuraavaa:
- Lihasmassan osuus painosta 46,6 %
- Rasvaprosentti 17,0 %
- Painoindeksi 22,5

Kyllähän tuossa paljon muutakin dataa on, mutta sattuneesta syystä en viitsi alkaa jakelemaan ihan jokaista nippelitietoa... Rasvaprosentti oli positiivinen yllätys, ajattelin sen olevan kahdenkympin luokkaa mutta enpä laita tuotakaan pahakseni. Tästä hyvällä pössiksellä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti