tiistai 18. kesäkuuta 2013

Luova tauko ajattelutyöstä

Nyt sitä tarvitaan... Töissä kun on viimeinkin sellainen hetki, että on päässyt labratöistä hetkeksi eroon ja tietokoneen ääreen kirjoittamaan. Tai tällä hetkellä oikeammin lukemaan. Tämän päivän aikana on tullut käytyä läpi kolmisenkymmentä lehtiartikkelia, ja tuntuu jo siltä että nuppi pamahtaa ihan justiinsa!! Onneksi illalla pääsee taas "rentoutumaan" Terhin hellään huomaan jalkatreenien muodossa. Auts. No, eipä sitten enää satu korvien väliin vaan jonnekin ihan muualle.

Eilen pääsin tekemään joogaakin pitkästä aikaa ihan kunnolla, sain jopa houkuteltua pitkään salilta poissa olleen Anninkin mukaan taas aloittelemaan (hei vaan, rouvaseni, pääsit mukaan!). Ilo oli tehdä harjoitusta, johtuiko sitten Annista vai siitä, että sai taas uutta potkua omaan harjoitukseen - kroppa tuntui samalla kertaa kevyeltä ja voimakkaalta, eli jotain hyötyä salitreenistä ja/tai painonpudotuksesta on selvästi ollut!!


Ruokajorinoitakin on kyllä taas pakko ottaa mukaan... Löysin nimittäin netin pohjattomista syövereistä tällaisen ihanan havainnollisen linkin: Tältä 200 kilokaloria näyttää eri ruokalajeina. Aika silmiä avaavat kuvat, vai mitä? Johtuiko sitten näistä vai jostain muusta (sokeriaddiktiosta irti pääsemisestä), etten sortunut entiseen tapaan poikkeamaan Arnoldsissa hakemassa donitsia siitä ohi kävellessäni. Hyvä minä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vaan kovasti maanantaista! Joskus (lue: usein) sitä tarttis jonkun potkimaan persukselle ja nyt jos koskaan oli täydellinen ajotus! Kärsivällisyyttä ja nöyryyttä opettaa jooga miulle isolla kauhalla, mutta kyllä maanantain jälkeen myös tuo omaan potentiaaliin uskominen palautui taas hieman :) Ihanaa omistaa tuollainen ystävä <3 t. Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 kiitos samoin <3 . Uskomattoman paljon jooga kyllä antaa - jos sen vaan antaa antaa. Aina salille tullessani tunnen olevani läsnä tässä hetkessä, "kotona", ja uskon vakaasti, että salilta mukaan tarttunut positiivinen asenne ja sieltä löytyneet ihanat ystävät ovat ja pysyvät mukana läpi elämän!!

      Poista