perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kymmenen viikon tehostartti

Sellainen alkoi nyt maanantaista - kunhan olin ensin antanut itselleni hieman armoa lomailun merkeissä. Oltiin jo monta vuotta mietitty rakkaan isosiskon kanssa, että pitäisi ottaa ja viedä äitimme kylpylälomalle. No, tänä vuonna se sitten viimeinkin järjestettiin, pakattiin kamat autoon ja suunnattiin Jyväskylän Laajavuoreen vanhoille kotihuudeille.


Eipä ole paljoa paikat muuttuneet 20 vuodessa, samat kauppakeskukset joissa junnuna notkuttiin (Torikeskus, Kolmikulma, Jyväskeskus) oli edelleen voimissaan, ja olipa niissä vielä jotain tuttuja kauppojakin vielä tiukasti paikoillaan! Ja koska kylpylälomalla oltiin, niin ohjelmassa oli syömisen, hemmotteluhoitojen, teatterin ja vanhojen kotinurkkien kiertelyn ohessa myös liikuntaa: vesijuoksua, ulkoilua, kuntosalia ja - koska kaikki kolme sitä isommalla tai pienemmällä innolla harrastavat - geokätköilyä.



Kaikenlaisiin paikkoihin sitä itsensä tunkeekaan... No, tulipa käytyä, eikä päässyt ahtaanpaikan kammokaan iskemään!

Sitten siihen tehostarttiin. Tältä näyttää taas seuraavat kymmenen viikkoa, syödä saa mutta listasta ei juurikaan poikkeuksia luvassa... Coolboxit esiin ja eväät kantoon!


Ja tällä kertaa olin sen verran fiksu, että nappasin vatsalihaksista ennen -kuvan. Paljastetaan sekin tosin vasta tuon 10 viikon jälkeen, jos siitä vaikka jonkun eron pystyisi havaitsemaan... Eli siis kyllä - taas vajosin pykälää alemmalle tasolle näiden selfieiden kanssa. Tsiisus... 

Jatketaan harjoituksia, ja lupaan pyhästi koittaa taas aktivoitua näiden postausten kirjoittamisessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti