sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Elämä päälaellaan


- - -

SINÄ OLET 
OHJAKSISSA

Et voi päättää elämäsi pituudesta, 
mutta voit vaikuttaa sen sisältöön. 

Et voi päättää toisten ihmisten 
mahdollisuuksista, mutta omiisi voit tarttua. 

Et voi päättää säästä, 
mutta voit vaikuttaa ilmapiiriin. 

Et voi vaikuttaa siihen kuinka korkealla 
pääsi keikkuu, mutta sinä itse päätät mitä 
ajatuksia mukanasi kuljetat. 

Et voi päättää kovista ajoista tai sateisista 
päivistä, mutta voit varautua siihen, 
että tulet niistä selviytymään.

- - -

Siinä muutama kullanarvoinen ajatus, joka tiivistää varsin hyvin tämän viikonlopun saldon. Saatoit ehkä arvatakin, eli siis joogakurssiviikonloppu aina niin ihanan Hannen kanssa. Oivalluksia yläselän avaamiseen, yllätyksellisiä onnistumisia käsilläseisonnassa, tuskaisia eteentaivutuksia kireillä takareisillä, jäykkääkin jäykempiä etureisiä, jne jne. Kuten tavallista, lista on aika loputon, mutta luulen päässeeni jollekin uudelle tasolle "oman sipulini kuorimisessa". Näin ainakin niin uskomattoman häröjä unia lauantai-sunnuntai välisenä yönä, enkä mitään muuta keksi niille syyksi kuin sen, että sain rintarankaani aukeamaan aivan uudella tavalla sekä aurinkotervehdyksissä (!!) että viimeisimmissä kakkossarjan asanoissa joita teen. Toivottavasti tällä kertaa nuo uniongelmat ei jatku yhtä pitkään kuin viimeksi kun kävi samoin - silloin nukuin todella huonosti kolmisen viikkoa (jos sitä nyt voi edes nukkumiseksi kutsua)... Allaoleva tiivistänee varsin hyvin kurssiviikonlopun annin:


Ja ettei nyt lähde turhan lennokkaaksi tämä(kin) kirjoitus, niin palataan takaisin maan pinnalle - vaikkakin ylösalaisin tällä kertaa. Pääsin nimittäin ensimmäistä kertaa kokeilemaan nyt viikonloppuna pitkään hankintalistalla olleita Teekin housuja, jotka valmistetaan kierrätysmuovipulloista. Ihan halvimmasta päästä nuo pöksyt ei kyllä ole (Suomessa näistä saa pulittaa 65 euroa ja jenkeistäkin tilattuna hinta nousee noin kuuteenkymppiin toimituskuluineen ja tulleineen), mutta on ne vaan niin ihanat jalassa, että taitaa olla vielä ainakin kahdet ostettava, kunhan vaan noita kuoseja taas saisi, mitä himoitsen!! Meillä on muuten oma pikku Teeki-tiimikin jo joogasalilla, nimittäin meitä taitaa olla ainakin neljä joilta löytyy näitä kyseisiä pöksyjä kaapista... Ohessa meistä kolme (kiitos yhteiskuvasta Heidi ja Mallu, sekä Hannelle kuvan räppäämisestä):


(Joukossa oli myös yksi hieno härskimmänpuoleinen pyllistyskuva, mutta taidan jättää sen julkaisematta - mahdollisten miespuolisten harmiksi)

Nyt vaan jalat maassa ja maltilla kohti Eddie Sternin toukokuun kurssia, mielenkiinnolla odotan jo sen antimia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti