keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hetki aikaa hengähtää - pakon sanelemana

Hienoista post-unelman jälkeistä krapulaa havaittavissa kenties... Nyt kun se mitä pitkään oli suunnitelmissa on tehty, niin annoin itselleni hetken aikaa höllätä - sekä fyysisesti että psyykkisesti. Samalla jatkoin ihmettelyä, kun ei tuo maaliskuun kolmen rankan labratyöviikon jälkeen kipeäksi äitynyt kyynärpää tahtonut parantua... Päinvastoin, se tuntui kipeytyvän koko ajan vaan lisää. Hei camoon, ei nyt, Eddie Sternin joogakurssi on kolmen viikon päästä ja siellä haluan oikeasti joogata!!

Evan kanssa diagnosoitiin vaiva viime viikolla tennis- tai golfkyynärpääksi, ja pienen googlettelun jälkeen totesin vaivan täsmäävän tuohon jälkimmäiseen aivan täysin. Niinpä tietysti... Toisin sanoen - pakkolepo edessä. Nyt vaan kolmen päivän hevoskuuri tulehduskipulääkettä, ja käteen kaiken maailman salvoja päälle (Voltarenia, Aloe Heat Lotionia ja MSMää, Mobilatia... mikä vaan auttaa). Lisäksi aion hakea tuohon kinesioteipit, jos ne vaikka auttaisi asiaa, mitään puolen vuoden lepotaukoa en pysty tai halua pitää!!

Melkoinen jorma keskellä otsaa siis juuri tällä hetkellä... Tästä voi suunta olla vain ylöspäin, vai kuinka?

4 kommenttia:

 1. Nyt nainen oikeasti täyslepoa kädelle. Itselläni oli aikoinaan nyrkkeilijän kyynärpää, joka kiukutteli reilun 3 kk. Paraneminen alkaa tilanteen hyväksymisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eddien kurssin jälkeen oli suunnitelmissakin, mutta siellä koitan tehdä kevyesti (joka ei tosin itseni tuntien ole alkuun helppoa...). Kolme vuotta olen sinne halunnut lähteä ja nyt sitten kun järjestin sen onnistumaan niin hemmetti kun korpeaa :p ...

   Poista
  2. Äh, tiedän tunteen. Itsellänihän oli viime syksynä tuo kyseinen kyynärpäävamma, joka kesti kaikkinensa reilun 3 kk, joista 2 kk ihan täyslepoa kädelle. Täyslepo, piikitys ja venyttely auttoi lopulta, kinesioteippaus ei auttanut, vaikka se muotia olikin. Kyllä se paranee ajan kanssa, kun oikeesti malttaa kättä täyslevättää ja lopulta se the jormakin otsasta häviää! Malttia malttia! -Stu

   Poista
  3. Näin mä kanssa vähän pelkään, että vaan täyslepo on se mikä lopulta auttaa... Rähmä jos tuo teippauskaan ei auta, tässä vaiheessa tosin aion sitäkin kokeilla kun sellaisen ilmaiseksi saa duunipaikan kautta. Taidan heittäytyä nyt sitten samantien täyslepoon (käden osalta siis) ennen tuota kurssia, ja jatkaa sitten sen jälkeen - tehdään siellä se mitä voidaan ja piste. Jos ei voida niin siinä on sitten se oma kasvun paikka taas nokikkain nenun edessä!

   Itselläni on ollut junnuna myös tenniskyynärpää, ja sen paraneminen kesti loppupeleissä puolisen vuotta, kun jatkoi vaan eikä tajunnut hellittää :p . Mukava että kohtalotovereita löytyy, ei tosin sillä että tämä mikään kiva vaiva olisi, vaan sillä että ruudun siltä puolen löytyy arvokasta vertaistukea <3 !!

   Poista