torstai 24. huhtikuuta 2014

Mistä sinä unelmoit?

Otsikon teksti osui silmiini niinkin eksoottisesta paikasta kuin Facebookin mainoksista, mutta jotenkin se vaan sopi siihen, mitä ajattelin kirjoitella. Nimittäin tuo edellinen postaukseni, sehän jätti jokusen asian auki, ja koskapa itselleni jäi hyvä fiilis maanantaisesta niin pakkohan se on jakaa tännekin!

Olin nimittäin lupautunut iki-ihanalle Barrylle, että lähden kokeilemaan hänen valokuvausprojektiinsa mallina toimimista. Omalta osaltani harppasin valovuoden päähän omalta mukavuusalueeltani, sillä yleensä kun joku kaivaa kameran esiin, niin reaktioni siihen on lähinnä tyyliin "Onks sun hei nyt taas IHAN pakko", "Älä musta ainakaan ota yhtään kuvaa" jne. Lähinnä varmaan siitä syystä, että jostain on nupin pohjalle iskostunut ajatus siitä, että koska tästä naamasta ei saa koskaan yhtäkään onnistunutta kuvaa josta itse tykkäisin, niin onko pakko edes yrittää. Onneksi yritettiin, nyt sen uskallan sanoa!

 

Tässä on tosiaan vasta pari, jotka olen Barrylta saanut, mutta uskallan odottaa suurella innolla lisää nähtäväksi. Vajaa kuusi tuntia kun vietettiin laatuaikaa kameran kanssa tähän tarkoitukseen täydellisesti sopivissa paikoissa (minulle mieleisissä sellaisissa), niin kuvia tuli otettua oikeasti aikas ja paljon. Ja mitä näitä pääsin kamerasta välillä katselemaan, niin itsetunto kyllä koheni kummasti - hei oikeasti, myös minusta SAA hyviä kuvia - eli toisin sanoen uskallan reilusti todeta, että kamerakammoni on sataprosenttisella varmuudella kukistettu, lopullisesti!!


Ja isoisoiso kiitos vielä kerran Barrylle tästä mielettömästä mahdollisuudesta <3 !!

2 kommenttia:

  1. Epämukavuusalueelle rohkeasti hyppääminen vain kannattaa. AINA. Ja tosi hyviä kuvia olette saaneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri Terhi :) - AINA. Itse asiassa oon huomannut tekeväni sitä aina vaan enemmän ja useammin, joku juttu tässä on nyt kyllä pakko olla...!

      Poista