tiistai 1. lokakuuta 2013

Challenge yourself

Taidan olla tulossa hulluksi. Kirjaimellisesti. En nimittäin koskaan ole oikein tykännyt juoksemisesta, ja nyt pohdin pienessä mielessäni jättiharppausta oman mukavuusalueen ulkopuolelle - haaveena juosta puolimaraton. Voi elämä. Mistäköhän ihmeestä tämä ajatus nyt on nupin pohjalle kalahtanut?


Annihan se varmaan (kiitosta vaan taas kerran...) on onnistunut saamaan tämän ajatuksen istutettua mieleeni. Kuulen nimittäin korvissani koko ajan mantran "Mitä enemmän juokset, sitä nopeammin olet perillä". Ehkä tämä on se ajatus mikä juoksustani on puuttunut? Moni kehuu pääsevänsä lenkin aikana siihen ihanaan flow -tilaan, jossa pää tyhjenee ja ainoa ajatus on siirtää jalkaa toisen eteen, askel askeleelta. Itse en ole sitä koskaan vielä onnistunut tavoittamaan, siksi kai haluaisinkin haastaa itseni kokeilemaan! Ja koska kaikessa tekemisessä on (ainakin minulla) oltava kunnollinen tavoite tai maali, niin olkoon se sitten puolimaraton. Naisten kymppi on käyty kokeilemassa jokunen vuosi sitten, ei tosin sitäkään kokonaan juosten mutta maaliin päästiin - ehkä sen juokseminen keväällä voisi olla hyvä välitavoite?

Sitten pieni haaste ruudun toiseen päähän - kuka lähtee mukaan? Jos ei puolimaratontavoitteeseen saakka, niin ainakin tuohon naisten kymppiin? Olisi ihanaa koota isompi poppoo liikkeelle ja tehdä matkaa toinen toisiamme tsempaten!

4 kommenttia:

  1. Tähän paikallisen kympin nainen-tapahtumaan taisin jo itseni luvata pistää juoksemaan, joten kaikki yhes koos vaan mukaan :)

    VastaaPoista
  2. Jos uskaltaisin niin uskaltaisin :) Mutta minä mittään oo tehny! Kaikki aina miun piikkiin! Miehän puhun vaan asioista mitä MIE tahtosin tehhä, niinku leuanveto ja juokseminen. Tarviiko sitä ottaa vaikutteita ;) Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarttee TOTTAKAI! Ja kun tuo juokseminen on oikeesti sellainen jota en ole oikein koskaan ymmärtänyt niin mitäs väärää siinä on että sitä tahtoo ymmärtää ;) ...? Jokuhan senkin ajatuksen on joskus sinne istuttanut, että miulla ei olis malttia ja/tai kanttia juoksemiseen, ja se henkilö löytyy peilistä - ja se sama henkilö tuon ajatuksenkin voi kääntää off-asentoon!

      Sama sen kasvisruoankin kanssa :) . Kun aletaan mylläämään elämää niin myllätään kunnolla, ja ihanaa <3 että miulla on sellaisia ystäviä jotka saa myös niitä piinkovia ajattelutapojakin tuuletettua!

      Poista