sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Matkalla vierahilla mailla

Marraskuun kiireistä on puolet selätetty, seuraavana onkin vuorossa viikko vierailla mailla eli Turuus. Koskaan en ole siellä käynyt, eli siinä mielessä mielenkiintoinen reissu tiedossa! Satuin valitsemaan mielettömän tuurin suosiollisella avustuksella hyvän hotellinkin, sillä nyt kun kävin viime viikolla tutkimaan heidän nettisivuiltaan millainen sali siellä mahtaa olla (toisin sanoen jaksanko raahata treenikamat mukaan) niin kävi ilmi, että kyseisen hotellin asiakkailla on samassa korttelissa sijaitsevaan Motivukseen käyttöoikeus. Nytpä siis repussa on mukana uudenkarheat tossut ja salikamat, sinne on kyllä nyt pakko suunnata. Jo senkin takia, että havaitsin peilistä kauhukseni aina ennen niin pyöreän ja omasta mielestäni varsin hyvämuotoisen takapuoleni kadonneen!


(En todellakaan jaksa uskoa että olen tullut tähän pisteeseen... Napsin kuvia itsestäni peilin kautta. Voi elämä...)

Salilla onneksi käytiin Terhin kanssa torstaina kääntymässä, olkapäätreeniä tehtiin. Hyvältähän (ja samalla niin järkyttävän kamalalta) tuo taas tuntui, mutta heti huomasi miten kunnon treeniä on jo kaivannut. Siitäkin siis lisämotivaatiota treenikamojen mukaan raahaamiseen! Mittanauhankin kaivoin taas vaihteen vuoksi esille, ihan kivoiltahan nuo mitat näyttää - kunhan vaan saan sen perseeni takaisin!
- Reiden ympärys -6 cm
- Takapuoli -11 cm (!!!)
- Vyötärö -12 cm

Kiloista ei ole enää karissut vaan samassa noin -8 kg mennään. Tämä nykyinen paino tuntuu sopivan hyvin, sillä tuntuu että lähes mitä vaan saa syödä eikä se siitä juurikaan heilahda mihinkään. Passaa minulle.

Eipä tässä tällä erää muuta, nyt vaan loppuja kamoja pakkailemaan ja kohta nokka kohti Sastamalaa ja sieltä huomisaamuna suunta Turkuun. Palaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti