sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kympin suoritus!

Missä mennään, päivän polttava kysymys - 10 viikkoa takana. Painohan oli junnannut muutaman viikon paikallaan tuossa -3,5kg kieppeillä, ja tuntui kyllä jo siltä että jotain voisi pikkuhiljaa jo tapahtua. Palasinkin takaisin tiukkaan ruokavalioon eli kaikki sallitutkin sovellukset taas pois. Liikunnan lisäys ja tiukka ruokavalio auttoivatkin, eli nyt mennään tässä:


Matkaa on vielä tuonne seitsemään miinuskiloon, jotka pitäisi saada tämän kuun loppuun mennessä pois, mutta en pidä tuota aivan mahdottomana suorituksena (vaikka haastava se kyllä on...), varsinkaan nyt kun hissi on lähtenyt taas liikkeelle luovan tauon jälkeen!

Mitä muuta sitten tässä on tapahtunut:
- vyötärön ympärys -11cm
- lantion ympärys -7cm
- reiden ympärys -3cm
- rinnan ympärys -3cm

Eli vyötärö kapenee edelleen, ja nyt on peppulöllykkäkin alkanut sulaa. Hahaa!! Ilmankos nuo hameet jo putoilee päältä! Siitäs sait, selluliitti!!


Treenipuolta onkin luvassa tänään taas lisää, saliputki on päällä eli vuorossa on neljän päivän putkesta osa 3. Ensimmäisenä päivänä treenattiin Annin kanssa jalat, eli nyt on parina päivänä kintut olleet kireänä kuin viulunkielet. No pain, no gain. Eilen vetäisin tehotreeninä rinta/selkä -yhdistelmän ja tunnustan, rintavarustusta kirraa kuin He-Manilla konsanaan. Eikä tuo selkäpuolikaan kyllä ihan normikunnossa tunnu olevan... Mutta ilo oli kurkkia ylätaljaa nykiessä miltä tuo taustaosion lihaksisto näyttää - se nimittäin näyttää jo joltain! Tänään onkin sitten vuorossa hanskat eli olkapäät/kädet -yhdistelmä, ja taivas yksin tietää joutuuko lapset kampeamaan äidin aamulla sängystä ylös... 


Huomenna onkin vuorossa taas jalkatreeniä Terhin kanssa, voi apua jo näin valmiiksi...

4 kommenttia:

  1. Tykkään sitten niin maan vietävästi!
    Mun ryhtiliike on myös vähän jumahtanut ja hissi tasapainottelee kerrosten välissä mutta kunhan täällä polkaistaan arki käyntiin (IsäMies menee takas töihin :D ) saadaan taas kunnon roti hommaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä :) !! Jos tsempitystä kaipaat koskaan niin pistä viestiä tulemaan!

      Poista
  2. Mie olin jo perumassa tän päivästä treeniä, mutta taija voijakaan :) Kohta nähdään! t. Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät treenit oli, kiitos taas tuhannesti seurasta. Vaalitaan sitä Buddhaa sisällämme yhä edelleen :D !!

      Poista