tiistai 30. heinäkuuta 2013

Syksyn joogakausi avattu

Positiivinen yllätys itselleni - olen joogannut viikon sisällä jo kaksi kertaa, ja kolmaskin on vielä tulossa huomenna!! Ihanaa kun tuo meidän yhdistyksen sali avautui taas kesätauon jälkeen, ei sitä kotona vaan pysty tekemään pidempää harjoitusta... Itselläni suurin "ongelma" on lapset, jotka käy nukkumaan vasta 9 aikaan illalla eli sen jälkeen joogaaminen vie yöunet ihan liian tehokkaasti. Aamulla herääminen ei taas näin kesälomalla jaksa napata, varsinkaan kun illalla menee poikkeuksetta yhteentoista ja pidemmän joogasarjan tekeminen edellyttäisi heräämistä viiden aikaan. Yhhyh. Ei kiitos. Peittoa korville ja unta palloon!!

Hyväähän tuo tietty tekisi heti aamusta, mutta jospa koittaisin panostaa siihen kun työt taas alkaa, ja painua vaikkapa Maaritin salille Lappeenrantaan aamutunnille. Vaikkakin se edellyttää heräämistä viimeistään puoli kuudelta... *haaaukotus*


Niin muuten. On tuo saliharjoittelu jotain uutta tuonut joogaharjoitukseenkin. Paitsi että mahamakkarat on kadonneet häiritsemästä paria asanaa, niin lisääntyneen voiman tuntee ihan sarjan alusta alkaen. Vielä kun saadaan vähän lisää jerkkua alaselkään niin voinen kuvitella leijuvani sentin, pari ilmassa! Ja todellakin nyt huomaa miten loistavaa vastapainoa jooga puolestaan on saliharjoittelulle, kun tuo venyttely jää aina salin jälkeen kotona enemmän tai vähemmän puolitiehen. Puhumattakaan siitä että pääkoppa tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti