tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kesäloman autuutta

VIIMEINKIN!!

Luvassa 4 ihanaa, pitkää viikkoa lomaa! Perjantaina olin vielä vakaasti sitä mieltä, että lomalla ei mitään päiväunia sitten vedellä, mutta olinpa taas väärässä... Lauantaina pohjejumi oli jo siinä mallissa, että tuo operoitukin polvi alkoi kiukutella, ja ajattelin jo että tämä loppui nyt sitten tähän. Mitäpä siinä sitten muuta tehdä kuin kunnolla lepoa = 2,5h kauneusunia nuorempi lapsi kainalossa. Myönnän, tarpeeseen tuli...

Sunnuntaiaamuna viikon virallinen tulos näytti tältä, eli näyttäisi olevan muutaman viikon edestakaisin junnaamisen jälkeen suunta taas alaspäin:


Hyvä hyvä, alkoikin jo ärsyttää!! Sunnuntaina otettiin myös suunta siskontytön synttäreille ja Särkänniemeen, eli loma rysäytettiin oikein kunnolla käyntiin. Ehdinpä jopa kuntoillakin, kun illalla käytiin reippailemassa saunalenkki systerin kanssa ja päästiin vaihtamaan kunnolla kuulumisia. Sauna siihen päälle, samoin yö teltassa eli kyllä siinä sielu lepäsi (kroppa ei, kun lapset oli ensimmäistä kertaa teltassa eli varmaan tunnin pätkiä tuli nukuttua maksimissaan...). Jälleen kerran siis pojot edellisen päivän päiväunista!!


Aivojen nollaamiseen per heti loman alkuun vaadittiinkin sitten vähän hurjempaa kyytiä, tässä toimivaksi keinoksi osoittautui Särkänniemen Tornado, johon rakastuin päätäpahkaa - kolme kertaa kurkku suorana huutamista tyhjentää päänupin erittäin tehokkaasti. Sekä työasioista että tästä koko laihdutusstressistä. Suosittelen lämpimästi!!

(kuva lainattu netistä)

Ruokapuoli olikin tosin vähän haastavampi tuolla reissun päällä toteuttaa, eipä liene iso yllätys... Päädyin syömään lounaaksi huvipuistossa falafel -salaatin, ei maailman terveellisin vaihtoehto mutta en mitään ranskis/hamppis/fried chicken/kebeblinjaakaan halunnut alkaa vetämään. Hyvä näin. Tästä jatketaan taas uuteen viikkoon, välitavoite on saada tästä nyt sitten kuun loppuun mennessä 3 kg pois eli jos kaikki menee putkeen, niin silloin ollaan lukemissa -7,9 kg. Tavoitetta kerrakseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti