perjantai 19. heinäkuuta 2013

Liikunnan puutetta havaittavissa!

Vaarallista tämä lomailu - se käy kunnon päälle. Selkäjumin muodossa nimittäin. Alkuviikosta ei ollut vielä mitään ongelmia, oli mukavaa palautella kroppaa treeneistä reissuilla, ja ottaa vähän kevyemmin. Ei hyvä idea... Eilen illalla ja tänä aamuna vanha tuttu alaselkäjumi ilmoitteli itsestään, eli tänään oli korkea aika päästä taas liikkeelle. Onneksi Annin kanssa oli jo salitreenit sovittuna, ja tekaisinpa muutaman aurinkotervehdyksenkin parin viikon luovan tauon jälkeen. Tämän siitä saa kun alkaa kerran harrastamaan kunnolla - enää ei voi lopettaa, kun kroppa alkaa prakaamaan liikunnan puutteesta!!

En valita, parempi näin.


Painokin on taas onneksi laskusuunnassa (alkoi jo usko loppua...), samoin mittanauha tykkää uudesta olomuodostani yhä edelleen!! Nelisen viikkoa sitten ostamani koon 40 hameet tippuu päältä, eli näemmä olisi pitänyt hankkia samantien niitä kolmekaseja enemmän... Koosta 44 kokoon 38 kymmenessä viikossa, TYKKÄÄN!!


Ja tuloksia tulee. Teen virallisen mittauksen taas sunnuntaina, mutta voin jo nyt luvata huimia lukuja ilmestyvän pöytään... Kunhan vaan ensin selviän hengissä tästä tänään alkaneesta neljän päivän saliputkesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti