sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

8 viikkoa takana - välitilinpäätöksen aika

Jaa-a. Neljän kuukauden projektista noin puolet takana, eli missäs mennään?


Samassa pisteessä junnataan siis edelleen. Tai no, ei ihan, sillä mittanauhakirjanpidon mukaan jotain tapahtuu. Viimeisen parin, kolmen viikon aikana vyötäröltä on kadonnut taas muutama sentti, eli nyt alkutilanteesta siltä on kadonnut 9cm. Tajuatteko? -9cm. Kahdessa kuukaudessa. Ei helvetti...

Muutkin mitat on pienentyneet hieman, eli tässä kokonaissaldot listattuna:
- vyötärönympärys -9cm
- lantionympärys -5cm
- reiden ympärys -3cm
- rinnanympärys -3cm

Näistä etenkin viimeinen on näkynyt myös vaatekaapissa, oli meinaan pakko käydä ostamassa pienempiä rintsikoita... Plus tietty ne hameet joita hehkuttelin jo aikaisemmin. Nyt kun vielä saadaan tuo perseen päälle jumiutunut löllykkä sulamaan niin bileet pystyyn!

Ja kyllähän tosiaan tuon eteen kokoajan tehdään töitä. Kuluneella viikolla kävin salilla kolmesti plus joogasin kotona pariin otteeseen, eli nyt huomaa että tähän alkaa pikkuhiljaa jäämään koukkuun - hyvässä mielessä siis. Stressiä en suostu edelleenkään noista kiloista ottamaan, koska muutos näkyy tällä hetkellä parhaiten peilissä!

Loppuun sitten se tunnustusosuus. Oltiin eilen kaverin 30v synttäreillä, ja kuinka ollakaan, muutama siideri siellä tuli kumottua. Nyt ON kuitenkin kesä... Eli ei muuta kuin pari reipasta potkua omalle perseelle ja heti uudestaan hevosen selkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti