perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kun nauraminenkin sattuu...

Kylläpä kolottaa ja jumittaa taas kunnolla... Eilen vedettiin Annin kanssa selkätreeni vähän toisilla laitteilla kuin aikaisemmin, eli teho oli taas sen mukainen kun uutta tuli mukaan. Vielä kun tänä aamuna on tarkoitus työntää naamat marjapuskaan (toisin sanoen selkä kiittää...) niin illalla voi spinningin jälkeen miettiä toden teolla sitä kokovartalopuudutusta!


Vatsalihaksetkin on niin maan perkeleen kipeät. Maanantain Terhin treenin jälkeen ne oli mukavan saaneen oloiset, mutta sitten menin keskiviikkona vähän hifistelemään ja tein ihan vaan pikkuisen lankkua ja heittelin kuntopalloa seinään istumaannousuissa. Loppuun vielä vähän joogakokeilua pian alkavan joogakauden kunniaksi - eli päälläseisontaa, bhujaa, bakasanaa ja siltaa sekä taaksetaivutusta... Vikatikki, big time!! Ylävatsa on nyt sitten tiukalla kuin viulunkieli, aika kyllä parantaa mutta kun nauraminenkin sattuu!


Asiasta kukkaruukkuun. Tämä ei liity treenaamiseen mitenkään, mutta olen tästä juuri nyt niin täpinöissäni että pakko jakaa! Olen nimittäin jo monena vuonna koettanut keksiä enemmän tai vähemmän ei-perinteisiä joululahjoja, ja tänä vuonna päätin aloittaa valmistelut hyvissä ajoin. Löysin nimittäin niin vastustamattoman ohjeen mustaherukkaliköörin tekemiseksi, että pitihän se kokeilla. Ainakin parin päivän työn tuloksena aikaansaatu mustaherukkasiirappi (en oikein tiedä miksi muuksi sitä kutsua, niin paksua ja täyteläistä ja makeaa se oli) vei kielen mennessään!! Katsotaan nyt sitten kun tuo tekeytyy vodkan kanssa rauhassa vielä suunnilleen kuukauden päivät, niin saan siitä pienet maistiaiset juuri sopivasti tämän operaation päättymisen kunniaksi. Ja jos tuo on maistelun arvoista, niin sitten on anoppilan ja omien vanhempien iänikuinen joululahjaongelma selätetty!


Sannalle isoisoiso kiitos ihanasta etiketistä, maistiaisia on luvassa myös sinulle - jos vaan kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti